Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ár:
6.490 Ft
5.490 Ft
Kedvezmény: 1.000 Ft
Kedvezmény: 15%
Menny.:db

Xiaomi Turok Steinhardt UV400 polarizált napszemüveg SM005 (DMU4018RT)

Ár:
6.490 Ft
5.490 Ft
Kedvezmény: 1.000 Ft
Kedvezmény: 15%
Menny.:db
Gyártó:
Klasszikus formájú pilóta napszemüveg
Önjavító TAC lencsebevonat
6 rétegű, polarizált lencsebevonat
Z alakú szár csatlakozás
UV400 védelem.
Elérhetőség: Raktáron - Azonnal szállítható
Szállítási díj: 1.090 Ft
Várható szállítás: 2020. április 02.

Ingyenes szállítás bruttó 20.000 Ft feletti rendelés esetén!

Leírás

ÖNJAVÍTÓ BEVONATÚ LENCSÉK

A Xiaomi TS Polarized Sunglasses pilóta napszemüveg lencséit 6 réteg bevonat borítja, amely eltávolíthatja az apró karcokat. A Turok Steinhardt napszemüvegek fő jellemzője, hogy a bevonatban használt anyag a saját szerkezetét és felületét helyre tudja állítani. A fényvédő lencséken keletkező, maximum 20 mikron mély karcokat tudja kijavítani a bevonat.A javítási sebesség 23-25 C°-on kb. 2 másodperc, 0 C°-on kb. 30 másodperc. Ha a karcolás mélysége meghaladja az önjavító réteg vastagságát (≤ 20 mikron), az önjavító funkció meghibásodik. * Az adatok optikai laboratóriumi méréseken alapszanak és a valóságban a körülmények hatására eltérhet.

 

6 RÉTEGŰ, POLARIZÁLT LENCSÉK

Az önjavító, polarizált lencsék a tiszta vizuális élmény mellett hatékonyan csökkentik a tükröződést, kiküszöbölve ezzel a visszavert és szórt fény káros és zavaró hatását a szemre. Az önjavító, kompozit polarizált lencsék 6 rétegű bevonattal rendelkeznek, amelyből az önjavító réteg a lencsék külső és belső oldalán is megtalálható, és így rendelkeznek azzal a képességgel, hogy kijavítsák a kisebb, 20 mikronnál nem mélyebb kapcokat.

Az ultraibolya-abszorbeáló réteg képes elnyelni az UV sugárzás 99%-át. A középső polarizáló réteg a lencse magja, amely a polarizát fény 99%-át és a vakító fényt elnyeli.

 

Z–ALAKÚ SZÁR CSATLAKOZÁS

A különböző arcszélességekhez igazítható szár a kerethez való csatlakozásánál egy „Z” hajtást kapott, így a szemüveg adaptívan viselő arcához igazítható, a beállítás pedig még kényelmesebbé teszi a viseletet.

 

HIBÁTLAN SÚLYPONT

A keret súlypontja hátrafelé tolódik, hogy kényelmesebb legyen. A szemüvegek összsúlyán túlmenően a nagyon gondos tervezés a napszemüvegek nagyon fontos paramétere. Minél közelebb van a súlypont a szemüveg hátuljához, annál könnyebb viselni őket, annál kevesebb kellemetlenségeket okoz a mindennapi használat. Ezért a szárak, az orrtámaszok és a lencsék tömegének eloszlása 8 mm-el hátrébb van a szemüveg súlypontjától, így gyakorlatilag nem gyakorol nyomást az orrnyeregre és a fülekre.

 

0.25 NEWTON SZORÍTÓERŐ

A Xiaomi TS polarizált pilóta napszemüveg nagyon kényelmes viselet, könnyen hordható, nincs nyomás alatt a fej. A szemüveg teljes szorító ereje 0.25 newton, egy átlagos napszemüvegé ennek a többszöröse. A hatékony nyomóerő-csökkentés miatt a szemüveg viselete hosszú távon sem okoz diszkomfort érzetet, vagy fájdalmat.

 

ROZSDAMENTES ACÉL KERET

A TS pilóta napszemüveg keretének gyártásához nagyszilárdságú 304N rozsdamentes acélt használnak. Ennek az anyagnak köszönhetően a szemüveg szilárd, de ugyanakkor könnyű, 6,7 g súlyú keretet kapott.

 

FINOMAN ÍVELT LENCSÉK

Egy sík lencsével szemben az íveltek csökkentik a szemre gyakorolt optikai hatást, pl. szédülés. A finom dőlésszögtől a fókuszpont sokkal koncentráltabb lesz, így elkerülhető a szemfáradás, a homályos látás és a kellemetlen érzés a viselés folyamán.

 

KÉNYELMES TPR ORRPÁRNÁK

A Xiaomi TS Polarized Sunglasses kellemes tapintású TPR orrpárnákat és gumi orrtámaszt kapott. A TPR gumi jobb ellenálló képességgel és kopásállósággal rendelkezik, mint a hagyományos gumi, és puhább a lengéscsillapítása. Az emberi bőrrel való közvetlen érintkezés miatt különösen fontos az alapanyag megfelelő kiválasztása az orrpárnák és az orrnyereg számára. A Mi TS napszemüvegek az általános PVC anyagot szilikonnal helyettesítik. A szilikon nem irritálja a bőrt, nagyon puha és kényelmes.

 

* A fenti szöveg összes adata optikai laboratóriumi tesztekből és kísérletekből származik.

Paraméterek

Márkanév Turok Steinhardt
Modell SM005-0220
Nem Uniszex
Méret 62x56 lencsék, 13 mm orrtámasz-távolság, 143 mm keret szélesség
Keret színe Fekete
Keret anyaga Rozsdamentes acél
Lencse színe Szürke
Lencse anyaga TAC polarizált
Kategória Napszemüveg
UV szűrés UV400
Kategória besorolás CAT.3