Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
5.890 Ft
Menny.:db

Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor hőmérséklet-, és páratartalom mérő

Ár:
5.890 Ft
Menny.:db
Gyártó:
Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat
Távoli hozzáférés BLE Gateway-en keresztül
Jól olvasható digitális LCD kijelző ikonokkal
Továbbfejlesztett Sensirion szenzor, 0,1% és °C pontosság
Tápellátás: 1xAAA elem, kb. 1 év üzemidő
Elérhetőség: Központi Raktáron
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2020. november 09.

Ingyenes szállítás bruttó 20.000 Ft feletti rendelés esetén!

Leírás

Bluetooth hő-, és páratartalom mérő A megfelelő komfortérzetért Nagy érzékenységű szenzor | LCD kijelző | Mágneses falmatrica | Hosszú üzemidő

A beltéri hőmérséklet és páratartalom változásának valós idejű ellenőrzése

Otthoni hőmérséklet és páratartalom egy pillanat alatt - A hőmérséklet, a páratartalom és az emberi kényelem, egészség szorosan összefügg, télen a páratartalom nagyon alacsony, száraz a levegő, míg nyáron, vagy az esős évszakban, a belső páratartalom túl magas. A Mi Bluetooth hő-, és a páratartalom mérő valós időben figyeli a lakás hőmérsékletét és páratartalmát.

Valós értékek 0,1 pontosságú méréssel

Beépített, továbbfejlesztett Sensirion hőmérséklet és páratartalom érzékelő SENSIRION érzékeny és pontos hőmérséklet és páratartalom érzékelő, pontosan érzékeli változásokat 0,1 °C és 0,1% -os relatív páratartalom pontossággal. Másodpercenkénti frissítés a még pontosabb mérési adatok érdekében

A hőmérséklet és a relatív páratartalom két nagyon fontos faktora az ember komfortérzetének. Mikor a helyiségben a hőmérséklet és a relatív páratartalom a megfelelő tartományban van, az életminőség emelkedik és érezhetően jobb lesz. A test hő-kiegyenlítése a leghatékonyabban működhet, az esetlegesen a szervezetben lévő kórokozók kifejlődése jobban megelőzhető.

Az emberi test a legkényelmesebben télen 20°C -24°C-os hő-tartományban, 30-60%-os relatív páratartalomnál érzi magát, míg nyáron ugyanezen értékek 23°C -26°C és 30-60%.

Kövesse nyomon a hőmérsékletet és a páratartalmat

Nézze meg a hőmérsékletet és a páratartalmat bármikor, bárhol, hogy kényelmes környezetet teremtsen. Ha rendellenes változás következik be, akkor értesülhet róla, és időben tud cselekedni.

* A szenzor adatainak távoli hozzáféréséhez a lakásba telepíteni kell egy Bluetooth átjáróval rendelkező Xiaomi terméket.
* Jelenleg Bluetooth BLE Gateway-el rendelkező termékek: 1080p Home Camera és Bedside Lamp.


Kapcsolja össze az intelligens eszközöket a beltéri környezet kényelmének javítása érdekében

Jó segítő az otthoni intelligens hardverekhez. A Bluetooth Gateway eszközön keresztül a Xiaomi hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő más Xiaomi készülékekkel is összekapcsolódhat az otthoni kényelem javítása érdekében.

Egyedi tervezésű falimatrica

A Mi Hőmérséklet-, és páratartalom mérő könnyedén a falra helyezhető. A mágneses lap és egy gumi szalag, ami a falhoz tapad. A készülék közvetlenül helyezhető pl. tapétára.

 

Csak egy tölthető akkumulátor – egész éven át tartó üzemidő

Nagyon alacsony leadású, 7-cellás AAA akkumulátorral egy éves üzemidő is elérhető.

* Az Violet 7 akkumulátor teszt használatával az objektív környezet függvényében lehetnek hibák, csak tájékoztató jellegűek.

Könnyen leolvasható kijelző Látható, hogy az elem töltöttsége hol jelenik meg.

* Az Violet 7 akkumulátor teszt használatával az objektív környezet függvényében lehetnek hibák, csak tájékoztató jellegűek

Egyszerű telepítés

 Nyissa meg a Mi Home alkalmazást, adja hozzá az eszközt, válassza az „Add Bluetooth device,” vagy a „Bluetooth Mi Temperature and Humidity Monitor”-t, hogy adja meg a csatlakozási felületet.

Paraméterek

Modell LYWSDCGQ/01ZM
Képernyő Digitális, szegmenses LCD kijelző, 1,78” kijelző
Hőmérséklet-tartomány -9.9°C ~ 60°C
Páratartomány 0 ~ 99,9%
Névleges teljesítmény 0,18 mW
Tápellátás AAA elem vagy akku
Mérete 60,8 × 60,8 × 22,5 mm
Tömege 36 gramm