Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
97.990 Ft
Menny.:db

Mi Robot Vacuum robotporszívó

Ár:
97.990 Ft
Menny.:db
Gyártó:
Okos robotporszívó
Intelligens útvonaltervezés
1800pa nagy szívóerő
Távirányítás okostelefonról
5200 mAh akkumulátor – hosszú üzemidő
Elérhetőség: Értesítést kérek
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2022. július 08.

Ingyenes szállítás bruttó 20.000 Ft feletti rendelés esetén!

Leírás

 • Intelligensútvonaltervezés

 • Szupererős tisztító hatás

 • 5200 mAh nagy teljesítményű akkumulátor

 • Okos távvezérlésés élő térkép

 
INTELLIGENS OTTHONI TISZTÍTÓ ESZKÖZ

 • Intelligens Több szenzor Lakás feltérképezés, útvonaltervezés Automatikus töltés

 • Erős Kefe nélküli DC motor Fő kefe és oldalsó, dinamikus kefe 10 mm él tisztítás

 • Figyelmes Elegáns megjelenés 5200 mAh Lithium akkumulátor Távirányítás mobil alkalmazásból

INTELLIGENS ÚTVONATLERVEZÉS

A Mi Robot Vacuum egy szuper-intelligens otthoni takarító robot 12 különféle szenzorral. A 3 beépített processzor folyamatosan valós időben figyeli és koordinálja a mozgást a SLAM (Simultaneous Localization Algorithm and Mapping) algoritmus segítségével, amely felméri a lakást és meghatározza a legoptimálisabb tisztítási útvonalat.

LÉZERES TÁVOLSÁGÉRZÉKELŐ SZENZOR

A lézeres távolságmérő szenzor (LDS – Laser Distance Sensor) segítségével a robot 360 fokban képes letapogatni a környezetét, mindezt pedig másodpercenként 1800-szor teszi meg, feltérképezve ezzel a lakásod belső terét.

 • 5 x 360° / mp.

 • szkennelés 1800x / mp. mérés

 • 6 méter maximális mérési távolság

 • Mérési hiba ≤ 2%


HÁROM PROCESSZOR

A helymeghatározás stabilitását biztosítandó a robotporszívó három dedikált processzorral rendelkezik, így a mozgását valós időben tudja követni, kalkulálni tudja a helyzetet és meghatározni a legjobb tisztítási útvonalat.

Allwinner ARM Cortex™ A7 négymagos processzor - Texas Instruments digitális jelfeldolgozó - ST ARM Cortex M3 mikrokontroller

NAGY ÉRZÉKENYSÉGŰ ÉS PRECÍZIÓS ÉRZÉKELŐ RENDSZER

A Mi Robot Vacuum összesen 12 szenzort használ, pl. ultrahangos radar szenzort, leesés elleni szenzor, giroszkóp és gyorsulásmérő – ezekkel feltérképezi a lakás belterét.

SLAM ALGORITMUS

A szinkron pozícionálás és a térképkészítési algoritmus, más néven SLAM algoritmus, olyan csúcstechnológiai projektekben használják, mint a NASA Mars Rover és a Google Driverless Car. A készülék a lézersugaras érzékelő által adott pontos távolságinformációkkal, valamint a giroszkóp irányával, a kilométer-számláló és a gyorsulásmérő adataival, valamint más átfogó adatok alapján irányítja magát. Ez az algoritmus képes valós időben elkészíteni egy szobatérképet és pontosan tudni, hogy hol van a térképen, így átfogó tervezési garanciát nyújt.

A robot a SLAM algoritmus által készített térkép és a tisztítási útvonal alapján tisztít. Az érzékelőkkel együtt működve tudja a beltéren elhelyezett tárgyak eloszlását és azonosítani tudja az esetleges akadályokat, és ez alapján valós időben megváltoztatni azt. A tisztítási hatásfok biztosítása érdekében a „Z” alakot használja.

AUTOMATIKUS TÖLTÉS

A robot megvizsgálja a töltő bölcsőjét a saját, lézeres érzékelőjével, és elhelyezi a térképen. Miután a tisztítást befejezte, kiszámolja a legrövidebb visszavezető utat. Mikor az akkumulátor kapacitása 20% alá csökken, a robotporszívó automatikusan visszatér a töltő bölcsőjéhez és felcsatlakozik, ezután visszatér az utoljára tisztított helyre, elkerülve az ismételt tisztítás szükségességét.

MEGTISZTÍTJA A TALAJT

A Mi Robot Vacuum amellett, hogy egy "intelligens" robot, jó segítő a lakás tisztán tartásához. A robot végig megy a talajburkolaton, és a statikus, nagy nyomású ventilátor hatékonyan felporszívózik. A készülék háromdimenziós tisztító rendszert tartalmaz, pl. oldalsó súroló kefe, gördülő függőleges tekercs. Ez könnyedén elnyeli a lebegő port is, és a padlóburkolat illesztéseit is mélyen ki tudja tisztítani. Járhatsz mezítláb is utána, nem lesz szemcsés porral fedett a megtisztított felület, mindig élvezheted a tiszta otthonodat.

 • Nagyméretű ventilátor

 • Lebegő fő kefe

 • Dinamikus élkefe

MAGAS SZÍVÓKAPACITÁS

A korszerű, szénkefe nélküli DC motor japán NIDEC gyártmány, a maximális szélnyomás kb. 1800Pa, amely nagyon hatékonyan takarít. Legyen padló vagy szőnyeg, a hatás azonnali.

ERGONÓMIKUS SZÉLCSATORNA

A csendes tisztítást az aerodinamikailag tervezett, áramvonalas légcsatorna biztosítja. Nagyfokú statikus nyomás és szívóerő mellett a hajlított csatorna megvezeti a levegőt és megelőzi a turbulenciát, így csökkenti a zajt és növeli a tisztítási hatékonyságot. A szélcsatornában található minden hajlat és rés tömítve van, beleértve a portartály és a légcsatorna kapcsolatát is, így a talajtól egészen a tartályig teljesen légzárt a rendszer. A portartály tejesen zárt, amely biztosítja a motor védelmét.

LEBEGŐ FŐ KEFE

Az otthoni környezetben a padlóburkolatok és szőnyeget hajlamosak a por felhalmozódására. A talajrésekbe süllyedt szennyezéseket is felszedi, anélkül, hogy a szívóerőt elvesztené.

TISZTÍTÁS A FAL MENTÉN

A tisztítás során az egyik legnagyobb probléma, hogy a padló/fal szegélyek gyakran nem lesznek tiszták. A felérzékelő hatása miatt a falhoz mért távolság mindig egyenletes, kb. 10 mm. A dinamikus oldalsó kefe nagy sebességű forgásával tökéletesen tisztítható ez a problémás felület is.

TISZTA MEGJELENÉS

A moduláris kialakítású burkolat egésze fehér, egyszerű és elegáns. 9,6 cm magas, ez lehetővé teszi a robot számára a keskeny és alacsony helyeken való tisztítást. A nagy szilárdságú, ütésálló ABS anyag az egész roboton megjelenik, kopásállósága nagy és nem öregszik el. Matt bevonat van a burkolati elemeken, így a karcolások és az ütközések nyomai is kevésbé látszanak. A töltőállomás V0 minőségű, tűzálló műanyagból készül, így a biztonsági kockázat miatt nem kell aggódnod.

ERŐS TELJESÍTMÉNY

A beépített, nagy energiasűrűségű, 18650-es lítium cellák kapacitása 5200 mAh, amely standard üzemmódban kb. 2,5 óra* üzemidőt biztosít, amely kb. 250 m2 felület* megtisztításának felel meg. Az állandó feszültségű töltés biztosítja az akkumulátor hosszú élettartamát.

* Lapos talajon történő mérések a Stone Science and Technology Laboratory adatai alapján.

 • Túltöltés elleni védelem

 • Akku mélykisülés-védelem

 • Túlmelegedés elleni védelem

 • Rövidzár elleni védelem

 • Túláram elleni védelem

 • Túlfeszültség elleni védelem

TÁVOLI INTELLIGENS VEZÉRLÉS

Csak nyisd meg a Mi Home alkalmazást, és máris megtekintheted a tisztítás státuszát a valós idejű térképen keresztül. Bármikor beállíthatod a takarítási feladatokat, vagy a napi munkamenetet, a rendszeres takarítási időt. Élvezheted a kellemes, tiszta érzést, mikor hazaérkezel. A Mi Robot Vacuum három féle üzemmódban tud takarítani: csendes, normál és erős.

ELLENÁLLÓ ÉS STRAPABÍRÓ ALKATRÉSZEK, TESZTELVE

 • 1.500 óra folyamatos működés élettartam

 • 300.000 x Ütköző élettartam teszt

 • 10.000 x Gomb mechanikus teszt

 • 1.500 x Burkolat mechanikus teszt

 • 1.500 x Portartály mechanikuis teszt

 • 10.000 x Töltés teszt

 • -5°C – 40°C Működési hőmérséklet

 • 2.000 óra DC motor teszt

 • 50 G Becsapódás teszt

* Gyári adatok a Stone Science and Technology Laboratory adatai alapján

FEJLETT ÜTKÖZÉSÉRZÉKELÉS

A tisztítás során a készülék sokszor kerülhet szembe különböző akadályokkal. Ütközéskor a burkolat egy része befelé hajlik és megnyomja a mikrokapcsolókat. A processzor eközben meg fogja ítélni, hogy balra, vagy jobbra kell-e a robotporszívónak kikerülnie az akadályt, így az otthoni tárgyak védve vannak a károktól.

KÜLÖNLEGES LEESÉS ELLENI VÉDELEM

A robotporszívó elején egy infravörös perem-érzékelő kapott helyet. A folyamatos letapogatásnak és az érzékeny vevőnek köszönhetően megelőzhető, hogy a porszívó leessen pl. a lépcsőn. Amikor a robotot felemeled, azonnal abbahagyja a működést a kerekekbe épített nyomásérzékelő miatt. A tisztítást csak nyomás alatt tudja folytatni, ez nagyban javítja a kezelhetőséget és a biztonságot is. A kerekekbe egy kilométer számláló is beépítésre került, amely hasonlít az autók futásteljesítmény-mérőjéhez, és a kerekek fordulatszámán alapszik. A kerék kerületét alapul véve pontos adatot szolgáltat a megtett kilométerekről. A készülék belsejében található, kivehető porgyűjtő tartály hiányát is érzékeli a készülék, és figyelmeztet, megelőzve ezzel a ventilátor és a szűrő károsodását.

Paraméterek

Modell SDJQR02RR
Teljesítmény 55W
Szívóerő 1800pa
Kapcsolódás WiFi
Kompatibilitás Android 4.4+ / iOS 8.0+
Működési hőmérséklet -5°C – 40°C
Áramellátás Beépített lítium akkumulátor, 5200 mAh / 14.4V
Működési idő Kb. 2,5 óra
Portartály kapacitás 0.42L
Méret 345 x 345 x 96 mm
Tömeg 3.8 kg
Bölcső
Méret 230 x 109 x 129 mm
Átmenő teljesítmény 55W
Tápellátás 100-240V AC, 50/60 Hz
Töltőáram 20V/2.2A DC